Vän eller inte?

Jag har under hela min skoltid blivit ut stängd från mina klass kompisar. Jag har alltid haft nån att vara med men inte som jag hållit fast vid för tillslut så har dem börjat sluta prata med mig och säga att dem inte kan hitta på saker och så, så då har jag bytt till en annan och så har det typ alltid varit. I början utav åttan hittade jag äntligen en som ville vara med mig, hon frågade alltså mig om jag vill träffas och det var nåt som inte hände så ofta. Vi var hela sommar lovet och jag följde med henne på semester två gånger med hennes familj när vi var borta i en vecka på varje. Det var en utav de roligaste somrarna jag varit med om. När vi sen började åttan gick det också bra, den ända motgången vi hade var att vi gick i olika grupper så vi hade inte samma raster, men när skolan slutade för dagen träffades vi alltid och jag var hos henne länge på kvällarna. När hon började vara med några andra som jag inte gillade så mycket gick jag till dem som alltid varit vid min sida som man alltid kan prata med, men jag tror hon fattade det fel eller nåt så hon började vara med dem andra nästan hela tiden så vi gled isär mer och mer för varje dag och hon kom med bortförklaringar hela tiden som sedan visade sig vara fel. Efter jullovet hade vi tappat kontakten helt, vi hade inte pratat med varandra på två månader tror jag, men jag hade inga kompisar som jag kunde hålla mig fast vid och jag saknade henne helt otroligt mycket så jag började få kontakt med henne och hon sa att vi skulle träffas och så men sen kom hon med bortförklaringar hela tiden men jag fortsatte eftersom vi nu pratade lite när vi gick från bussen hem.

Det jag vill säga med detta inlägg är att jag vill visa att många andra också har det såhär utan att man knappt märker det och att man kan må väldigt, väldigt dåligt utav det. I feel you, ni som är där ute och har det såhär. Det är inget ovanligt även fast många tror det och även inte ens ser det. Sorry för så lång text.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>