USCH…

Råkade då radera mitt förra inlägg innan jag publicerat det så får väl skriva igen då.

Min start utav denna terminen i skolan började inte så bra. Började en dag senare för var sjuk igår och det första vi fick utav läraren när vi gick in på första lektionen var en biologi läxa på två helt fulla sidor som vi skulle kunna utantill tills imon och det var inte så att de andra hade fått den igår utan alla fick den idag. Jag hade accepterat om jag hade fått den två dagar innan men inte en dag innan. Jag hade redan mycket att göra ikväll så vet inte vad hon tänkte på när vi fick den på en dag. Senare på dagen fick vi tre till läxor som var: glosor och text i franskan till nästa vecka, glosor och text i engelska till nästa vecka och en matte läxa på fyra sidor till fredag. Vet inte hur jag ska klara av den här terminen när jag inte ens brukar klara av en läxa på en vecka eftersom jag har så svårt att lära in saker i min hjärna. En positiv sak är i alla fall att vi har fått ett nytt schema för vi har tjatat på rektorn hela förra terminen för att vi bara hade 10 minuters raster på tisdagar och onsdagar och äntligen har vi fått ett nytt schema efter ett halv år, så nu är det i alla fall lite bättre.

Annars har jag varit i stallet direkt efter skolan. Det är helt sjukt avslappnande att vara bland hästar och hålla på med dem. Jag var ute och gick med den nya hästen i stallet och provade att sätta sadel på den när jag gick för den har nämligen inte ridits på fyra år utan den har varit en travhäst. Ett bra tips från mig är att om man gillar hästar, så åk till stallet och var där en liten stund, du behöver inte rida eller så utan du kan bara klappa om hästen lite om du inte orkar rida just då. Man blir mycket mer avslappnad då.

Men nu måste jag fokusera mig på mina läxor.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>