Jullovet

Att jullovet redan är slut kan man inte fatta. Känns ju som att det bara gått några dagar av det. Önskar man kunde spola tillbaks och börja om igen.

Vad har ni gjort på jullovet? Själv har jag knappt inte gjort något mer än att mysa med familjen och varit i stallet. På nyårs afton var jag hemma och badade när raketerna smällde av vid 12 slaget. Dock var det lite svårt att se dem eftersom jag bor ute på landet och det var mycket dimma och sånt men man hörde dem mycket väl så antar att dem skulle varit fina i alla fall om man sett dem.

Vi åkte till Ullared dagen innan nyårsafton. Jag blev förvånad hur lite folk det var där emot hur mycket det brukar vara på vanliga dagar, men det är ju klart att man kanske inte brukar tänka på att åka dit innan nyårsafton, då har man ju så mycket att göra hemma om man ska ha nån fest eller så. Jag plockade på mig sjukt mycket saker men kom sedan på att jag inte hade råd med hälften utav det så det brukar ju alltid bli så för mig att jag får plocka bort det mesta och ta det jag gillade mest och behövde och sen lite saker som man kanske bara liksom vill ha om man har råd. Nåt jag verkligen hade letat efter hemma och så, var en stickad tröja och lyckligtvis hittade jag en som var sjukt mysig men ändå sjukt snygg

IMG_4929IMG_4930

Jag letade även efter ett par ”yoga” byxor i svart och hittade ett par men dem var helt genomskinliga på mig men hittade ett annat par med ett fint mönster på som jag blev väldigt förälskad i

IMG_4983

Jag hoppas ni har haft ett underbart jullov och jag hoppas ni får en bra start på terminen nu om ni går i skolan. OBS! inget samarbete det här som jag skrivit om.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>